FAQ Activiteiten host Support Center

Contact Us

Hoe moet ik mijn rekeningnummer verifiëren?

Wij kunnen jouw betalingen pas uitbetalen als jij jouw aanmelding bij OBP hebt afgerond. Dit doe je door de volgende stappen te doorlopen:

Wanneer je bent ingelogd in het host overzicht, dan kom je uit op het overzicht. Je ziet hier de volgende melding staan:

Je klikt hier op 'Nu verifiëren'. De pagina zoals hieronder verschijnt dan. Wanneer je een zakelijk rekeningnummer hebt die je wilt gebruiken, dan kun je kiezen voor 'Registreer als bedrijf' en de gegevens invullen. Let er wel op dat hiervoor een KvK-nummer nodig is. 

Heb je geen zakelijk rekeningnummer maar een particulier rekeningnummer, dan kun je je als persoon registreren. 

Vul vervolgens de benodigde gegevens in. Daarnaast wordt ook gevraagd om €0,01 over te maken. Zorg ervoor dat je het rekening goed overneemt en dat de omschrijvingscode goed wordt overgenomen. Om het te voltooien, dien je ook nog akkoord te gaan met de voorwaarden van OBP. De voorwaarden kun je in de laatste stap terug vinden waarbij je de voorwaarden ook kunt downloaden.

Het Online Betaal Platform controleert nog alle gegevens. Wanneer het rekeningnummer door hen is goed gekeurd, komt er een vinkje te staan in het profiel bij 'Rekeningnummer geverifieerd'. Vanaf dat moment kunnen de betalingen aan jou uitbetaald worden.