FAQ Activiteiten host Support Center

Contact Us

Waarom lopen de betalingen via Natuurhuisje?

Bij Natuurhuisje vinden we het belangrijk het boekingsproces zo makkelijk en veilig mogelijk te maken voor zowel onze deelnemer, als voor jou als host. Uit onderzoek is gebleken dat gebruikers graag hun betaling via ons platform laten verlopen wanneer zij een boeking plaatsen. Dit omdat zij hiermee een betaling doen aan een grotere organisatie wat tot meer vertrouwen leidt. Ook gaven veel gebruikers aan het verwarrend te vinden te moeten betalen aan een andere partij dan waarbij zij de boeking hadden gemaakt.

Ook voor hosts heeft deze manier van betalen enorm veel voordelen. Zo lopen hosts minder financieel risico, hebben zij minder financiële administratie en is de kans op annuleringen kleiner.

Wij vragen je om jouw rekening bij Online Betaal Platform te verifiëren zodat zij het geld naar jou kunnen overmaken. Door deze verificatie weten zij zeker dat zij de bedragen naar het juiste rekeningnummer overmaken. Ook zijn zij wettelijk verplicht bepaalde controles uit te voeren, voordat zij betalingen mogen doorstorten.

Wij kunnen alleen betalingen binnen de Europeesche Unie verwerken. Heb je een niet Europees rekening nummer, dan kan je helaas geen gebruik maken van onze betaalvoorziening. Neem dan contact op met onze support-afdeling via info@natuurhuisje.nl of 085 888 3337.